İstanbul, Emirdağ Yoğurdunu Çok Sevdi

Haberler / Güncel

İstanbul, Emirdağ Yoğurdunu Çok Sevdi

6-10 Eylül tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde düzenlenen Afyonkarahisar turizm ve tanıtım günleri ilk gün etkinlikleri ile ziyaretçilere açıldı. Orhangazi Parkında başlayan Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinde Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İlçe kaymakamlıkları, ilçe belediyeleri, özel sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının stantları yer alıyor.

Afyonkarahisar'ı şehir dışında tanıtmak adına düzenlenen bu önemli organizasyonun açılışında başta Vali Yardımcısı Erhan Günay olmak üzere İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundular. Açılışa katılanlar açılış sonrasında ilimize özgün ürünlerin yer aldığı stantları gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Emirdağ Kaymakamlığının da tanıtım stantında Emirdağ'ı ve Emirdağ kültürünü tanıtan görevlilere, Afyonkarahisar günlerinin resmi açılış gününde Emirdağ protokolü de eşlik etti. Emirdağ Kaymakamlığının standını ziyaret eden ziyaretçilere Emirdağ köylerinde yapılan organik Emirdağ yoğurdu ikram edilirken; Emirdağ yoğurdu için stant önünde uzun kuyruklar oluştu. Beğeniyle yenilen Emirdağ yoğurdu için övgülye söz edilirken; etkinlikler 10 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

  • Okunma: 4894

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Degerlendirin

    Bir hemşehrimiz de çıkıp yoğurt fabrikası kursa çok iyi olur madem Emirdağ yoğurdu işim yapmaya başladı değerlendirmek gerek